Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

România a fost învinsă în amical de Colombia. Golurile echipei noastre au fost marcate de Ianis Hagi şi Florin Tănase

 

După amicalul de vineri cu Irlanda de Nord (1-1), naţionala României a disputat ieri o nouă partidă de verificare. Adversar a fost o echipă bine cotata în fotbalul mondial, Columbia. Formaţia din America de Sud s-a impus cu 3-2, după ce scorul a fost 3-0 până aproape de finaul jocului.

Columbienii au deschis scorul în minutul 5, prin Cordoba, pentru că Arias să facă 2-0 în minutul 36. Scorul devine 3-0 în minutul 80, Asprilla marcând cu un şut plasat. Finalul aparţine romanilor, care înscriu prin Ianis Hagi (84) şi Florin Tanase (90+4), insuficent pentru a obține egalarea.

„Un test foarte, foarte util, cel mai important pe care echipa națională îl are sub comanda mea. Când mi s-a propus această confruntare, am acceptat-o imediat. Știam ce urma să întâlnim, o forță mondială, echipă completă, cu tehnică individuală foarte bună, forță, viteză, cultură tactică, pentru că mulți fotbaliști joacă în Europa, vorbim despre o echipă completă. Nu întâmplător au bătut Germania, Spania, Brazilia.

Pentru noi a fost un test util, de maturitate. Le-am cerut băieților să jucăm dezinvolt, să învățăm din astfel de momente. Am schimbat foarte mult, am dat minute, am vrut să vedem mai mulți jucători, am experimentat anumite lucruri. Mă bucur că echipa nu a cedat, ca de fiecare dată nu renunță, dă tot ce are mai bun, indiferent de moment”, a transmis Iordănescu după meci.

 

 

 

 

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri