Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

România a ieşit în optimile de finală de la EURO. Olanda s-a impus cu 3-0

 

Aventura României la EURO s-a terminat aseară, în optimi. Naţionala antrenată de Edi Iordănescu a fost învinsă aseară la Munchen de Olanda, 3-0, golurile portocalei mecanice fiind marcate de Gakpo (20) şi Malen (83, 90+3). România a început în forţă, cu atacuri susţine la poarta olandezilor, dar fără efect pe tabelă. Mai pragmatici, batavii deschind scorul în minutul 20 prin Gakpo, după o greşeală a lui Nită.

În mitanul secund România a încercat să atace, dar apărarea portocalei mecanice a fost de netrecut. Olandezii au ratat mai multe oportunităţi de gol, dar au şi înscris de două ori prin Malen (83, 90+3), scorul final fiind de 3-0 în favoarea echipei antrenate de Ronald Koeman.

Deşi era anunţat titular, dâmboviţeanul Valentin Mihăilă a intrat în teren în minutul 72 al jocului, dar fără realizări notabile. Deşi România a avut alocate de la UEFA numai 7.000 de bilete, în tribunele stadionului din Munchen au fost peste 30.000 de români. România iese cu fruntea sus de la EURO, tricolorii fiind susţinuţi din tribune de aproximativ 100.000  de spectatori.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri