Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

S-au disputat primele meciuri din grupe la Euro. Slovacia şi România au produs primele surprize

S-au disputat primele meciuri la Campionatul European de Fotbal din Germania. Favoritele s-au impus în marea majoritate a meciurilor, dar au fost şi două surprize. Poate cea mai mare supriză s-a înregistrat în grupa României, unde Slovacia a învins la limită, 1-0, favorita Belgia.

A doua surpriză s-a înregistrat în partida dintre România şi Ucraina, unde tricolorii au învins cu 3-0. Victoria le oferă şanse mari de calficare naționalei României, care trebuie să obţină un punct în două meciuri pentru a fi siguri de calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

În Grupa A, Germania şi Elveţia au obţinut primele puncte, la fel în Grupa B, unde Spania şi Italia par să meargă fără probleme în optimi. Cea mai echilibrată grupă pare grupa C, unde Anglia pare să câştige locul 1, pentru celelalte locuri luptându-se Danemarca, Slovenia şi Serbia. În Grupa D, Olanda şi Franţa par favorite la primele două locuri, pentru poziţia a treia luptându-se Austria şi Polonia. În Grupa F, Turcia şi           Portugalia au obţinut primele victorii, pentru poziţia a treia favorită pare Cehia, învinsă aseară în prelungiri de Portugalia.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri