Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Scandal la Chindia! Diego Longo ar fi sărit să-l bată pe Nicu Croitoru! 

 

Din vară, de când s-a retrogradat în Liga a doua, scandalurile se ţin lanţ de formaţia târgovişteană. Ultimul, a izbucnit zilele trecute, între antrenorul principal, Diego Longo, şi Nicu Croitoru, vicepreşedintele clubului. Ripostapenet scrie astăzi că antrenorul principal ar fi sărit să îl bată pe vicepreşedintele clubului după un schimb mai acid de replici, acesta fiind unul dintre motivele plecării lui Croitoru de la echipă in urmă cu câteva zile.

Cătălin Golfca, umilit de Diego Longo. A condus 5 ore până la Târgovişte ca să fie anunţat de antrenor că nu are nevoie de el

Antrenorul italian ar fi avut posibilitatea să-l readucă pe Cătălin Golofca la echipă, dar acesta nici nu a vrut să audă. Fostul jucător de la Botoşani s-ar fi întors pe jumătate de salariu, dar nici aşa Longo nu l-a vrut în lot. Golofca ar fi vorbit cu preşedintele Lorin Petrescu termenii reîntoarcerii, dar acesta i-a spus să ia legătura cu antrenorul. După ce a condus 5 ore până la Târgovişte, Golofca a discutat cu Longo, iar acesta i-a transmis că nu are nevoie de el! Lotul Chindiei este subţire numeric şi valoric, şansele ca formaţia de sub Turn să prindă un loc de play-off fiind destul de mici. În altă ordine de idei, antrenorii de la juniorii Chindiei nu au primit niciun salariu până acum. Şi au trecut 6 luni!

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri