Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Simona Halep a plecat la Miami. A primit wild card și va participa la primul turneu după un an şi jumătate

Bucurie pentru fanii Simonei Halep! Tenismena a obținut undă verde pentru a participa la primul turneu după un an şi jumătate.

Simona Halep a plecat la Miami, în această dimineață, unde va participa la primul turneu după un an şi jumătate. Simona a primit un wild card la turneul american, după ce TAS i-a redus suspendarea de patru ani la nouă luni. Halep nu a mai jucat din august 2022, când a fost eliminată în primul tur la US Open.

 

“Nu ştiu ce va fi, am emoţii, dar mă bucur că revin pe teren. Când mi-am făcut bagajul, parcă nu ştiam ce să-mi mai pun geantă. Vreau să văd cum mă simt, e un turneu bun, mi-a plăcut mereu. Vreau să iau săptămână după săptămână şi să văd cum îmi revin în formă. Va fi dificil“, a declarat Halep la plecarea din România.

Halep a câștigat procesul cu ITIA la TAS. Suspendată la patru ani în septembrie 2023, tribunalul de la Lausanne i-a redus pedeapsa la doar nouă luni. Sportiva a susținut în fața judecătorilor că nu s-a dopat cu bună știință și că suplimentele recomandate de echipa lui Patrick Mouratoglou au fost contaminate.

Turneul de la Miami începe la 17 martie.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri