Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Șoferi dâmbovițeni prinși băuți la volan, în weekend. S-au întrecut în alcolemii.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au depistat, pe drumul județean 711 A, în localitatea Serdanu, un bărbat de 38 de ani, din comuna Lungulețu, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, la data de 21 ianuarie, în jurul orei 00:20, pe drumul național 71, pe raza comunei Moțăieni, polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Fieni au surprins un alt bărbat, de 44 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Pe raza comunei Voinești, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au oprit pentru control o femeie, de 54 de ani, din comuna Malu cu Flori, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența alcoolului. Șoferița a fost testată de către polițiști cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În toate situațiile, în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri