Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Sorin Ion, candidat PNL Consiliului Județean Dâmbovița: “Este o onoare să fiu nominalizat de către colegii mei liberali, pentru mine reprezintă o recunoaștere a muncii și rezultatelor mele profesionale, dar și politice”

Profesorul Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației, va fi candidatul PNL Dâmbovița pentru Consiliul Județean Dâmbovița, la alegerile locale din 2024. Acesta a fost prezentat oficial drept candidat, astăzi, în conferința de presă a PNL Dâmbovița.

„Am ales să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, la alegerile locale din 2024. Este o onoare să fiu nominalizat de către colegii mei liberali, pentru mine reprezintă o recunoaștere a muncii și rezultatelor mele profesionale, dar și politice. Când, în unanimitate, colegii își cer să îi reprezinți, nu poți să te simți decât onorat. Încrederea lor în abilitățile mele profesionale și ca om politic mă bucură, mă responsabilizează și mă obligă, în același timp. Urmează o perioadă intensă, cu multe runde de alegeri, dar ne vom atinge obiectivele în 2024”, a precizat actualul secretar de stat în Ministerul Educației.

Profesor de matematică, fost director de școală și liceu, fost inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, iar în prezent secretar de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion va candida din partea Partidului Național Liberal Dâmbovița pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, la alegerile locale de anul acesta.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri