Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Târgoviște: Pensiunea care a luat foc duminică a fost de fapt incendiată. Un bărbat ar fi dat foc în mansardă, după un conflict cu proprietarul.

Un bărbat bănuit de distrugere a fost reținut pentru 24 de ore. Pensiunea care a luat foc duminică în Târgoviște ar fi fost incendiată de acesta. Totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat, de 49 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 18 februarie, pe baza unui conflict preexistent cu administratorul unei societăți comerciale, în jurul orei 14:30, bănuitul, ar fi escaladat gardul unei pensiuni din municipiul Târgoviște, ar fi pătruns în mansarda acesteia, unde ar fi incendiat mai multe materiale textile.În urma incendiului nu au rezultat persoane rănite.

Pe parcursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri