Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Târgoviștean arestat preventiv pentru furt și furt calificat. A furat dintr-un supermarket din Târgoviște.

În urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, un bărbat, de 46 de ani, din municipiu, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgoviște, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în zilele de 3, 4, 8 și 12 martie, bănuitul, în timp ce s-ar fi aflat în incinta unui supermarket din municipiului Târgoviște, ar fi sustras produse cosmetice și de îngrijire personală și ar fi trecut de casele de marcat fără a achita contravaloarea acestora.

Totodată, la data de 5 aprilie,  în jurul orei 13:30, bănuitul ar fi pătruns fără drept în cabinetul de asistenți din cadrul secției de Medicină Legală a spitalului din Târgoviște și ar fi sustras un aparat de fotografiat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

 

foto:arhiva

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri