Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Taxele și impozitele pot fi plătite și prin ghișeul.ro. Dâmbovița are 43 de primării înrolate în aplicație. 10% bonificație pentru plata dărilor până la 31 martie 2024.

Impozitele şi taxele pot fi plătite şi prin ghişeul.ro, simplu şi rapid, pentru a fi evitate cozile. Aplicaţia are peste 1.400 de instituţii înrolate şi se pot face peste 400 de tipuri de plăţi.

43 de primării din județul Dâmbovița sunt înrolate în sistemul ghiseul.ro. Localnicii pot plăti taxele și impozitele locale direct din fața calculatorului. Întreaga listă poate fi accesată la adresa https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/institutii/harta .

Cetătenii care își achită, integral, impozitele locale aferente anului 2024 până la 31 Martie beneficiază de o bonificație de 10% din valoarea de plată. După acest termen, nu numai că nu se mai acordă bonificația, ci se calculează și penalități, întrucât 31 Martie este termen scadent pentru plata obligaţiilor către bugetul local, aferente semestrului I.

Pe lângă taxele și impozitele locale, pe platforma sunt prezente sute de tipuri de plăți printre care: plata contravalorii Cărţii de Identitate, cazierului şi a asigurării obligatorii împotriva dezastrelor PAD, contravaloarea permiselor de conducere, plățile pentru autorizațiile de circulație provizorie, plățile pentru certificatul de înmatriculare sau taxele pentru emiterea pașapoartelor. Pot fi efectuate plăţi aferente prestării oricărui serviciu public, inclusiv oricărui serviciu comunitar de utilitate publică, precum şi orice plăţi aflate în legătură, directă sau indirectă, cu prestarea respectivului serviciu public.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri