Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Unirea Slobozia a promovat în Superliga. Din lotul ialomiţenilor face parte şi Cosmin Atanase, fost component al Chindiei Târgoviște

 

Liga a doua se apropie de final, după etapa de ieri o echipă asigurându-şi matematic păromovarea în Superliga. Unirea Slobozia, echipă antrenată de Adi Mihalcea, fost antrenor al Chindiei Târgovişte, a reuşit să promoveze şi matematic după victoria de la Mioveni, 1-0. Formaţia din Slobozia este a doua echipă din Ialomiţa care promovează în Superligă după Unirea Urziceni, echipa care a jucat în Liga 1 acum un deceniu. Din lotul formaţiei din Urziceni face parte şi Cosmin Atanase, fost component al Chindiei Târgovişte.

Obiectivul formaţiei ilfovene în aceste ultime etape este locul întâi şi implicit primirea medaliilor de campioni. După reuşirea promovării, Adi Mihalcea a surprins, spunând că este posibil să plece de la Unirea.

”Eu termin contractul în vară, oamenii ăștia m-au angajat pentru a prinde play-off-ul și s-au pricopsit cu o promovare. L-aș supăra pe Dumnezeu dacă nu m-aș gândi să continui. Suntem o echipă tânără dintr-un oraș mic. Dacă voi rămâne, vreau să ridicăm puțin standardele fotbalistice din oraș. Contează și ceea ce își doresc autoritățile, Consiliul Județean care face parte din organigrama clubului. Trebuie să fim conștienți că va fi greu în Liga 1, avem nevoie de mai multe resurse. Nu aș vrea să umbresc această promovare istorică cu o retrogradare penibilă. Astea sunt primele mele gânduri. Avem timp să ne gândim, să ne punem la masa negocierilor. Abia după voi lua o decizie. Avem nevoie de mai mult. Vrem să jucăm la Slobozia. Degeaba am reușit promovarea, dacă nu vom juca pe plan local”, a declarat Mihalcea pentru gsp.ro.

 

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri