Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Urban Titu a cucerit Cupa României, faza judeţeană. Formaţia antrenată de Marin Vatavu a câştigat eventul în acest an

 

După ce a câştigat campiontul în Liga a patra, Urban Titu a câştigat sâmbătă şi Cupa României pe judeţ. Formaţia antrenată de Marin Vătavu a învins ieri la scor de neprezentare Recolta Gura Şutii, 3-0, golurile formaţiei de pe ”Orăşenesc” fiind marcate de Marius Vlad (21), Crinel Stoica (80) şi Nicu Moțoi (90).

Partida fost la discreţia formaţiei din Titu, care s-a impus fără dubii. Înfrângerea de sâmbătă a lăsat urme adânci la formaţia din Gura Şutii, mai mulţi jucători ai formaţiei urmând să plece de la echipă. Mai mult, antrenorul Marius Rotaru a anunţat că pleacă de la formaţia din Gura Şutii.

Partida de sâmbătă s-a disputat pe stadionul ”Eugen Popescu” din Târgovişte, la partida asistând 2500 de spectatori, record pentru un meci judeţean. Urban Titu se pregătește de barajul pentru promovarea în Liga a treia.

Pe 16 şi 23 iunie, formaţia antrenată de Marin Vătavu va întâlni în dublă manşa, pe Metropolitan Işalniţa, campioana Ligii a patra din Dolj. Prima manşă a barajului se va juca la Titu, de la ora 18,00.

 

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri