Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Urban Titu are un nou antrenor de astăzi. Un fost fotbalist de la Chindia va conduce echipa până la sfârşitul campionatului

 

Urban Titu, liderul Ligii a patra din Dâmboviţa, a schimbat banca tehnică zilele trecute, Florin Anton fiind demis de la formația din Titu. Conducerea clubului a negociat cu mai mulţi antrenori, alesul fiind Marin Vătavu, fost fotbalist la Chindia Târgovişte şi Dinamo Bucureşti.

Acesta s-a înţeles cu conducerea clubului din Titu şi va conduce astăzi primul antrenament. Obiectivul noului antrenor este câştigarea campionatului Ligii a patra şi a Cupei României, faza judeţeană. După 20 de etape, Urban ocupă prima poziţie în clasament, cu 53 de puncte, la egalitate de puncte cu Roberto Ziduri, dar cu golaveraj mai bun. În Cupa României, gruparea de pe ”Orășenesc” este calificată în semifinalele Cupei României, faza județeană.

În prezent, Vătavu este antrenor la o grupă de juniori a clubului Chindia. Noul antrenor de la Urban Titu are în cv echipe importante din fotbalul românesc: Dinamo București, FCM Câmpina, Farul Constanța, U. Cluj, Unirea Urziceni, Pandurii Târgu Jiu, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Otopeni, Poli Iași și Chindia Târgoviște, de la ultima retrăgându-se din acriera de jucător.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri