Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Urban Titu este noua campioană a Ligii a patra. Formaţia antrenată de Marin Vatavu s-a calificat şi în finala Cupei României, faza judeţeană

 

Urban Titu este noua campioană a Ligii a patra. Formaţia antrenată de Marin Vătavu s-a impus la Șuța Seacă cu 8-0 şi a câştigat matematic titlul de campioană, cu două etape înainte de finalul campionatului. Gruparea de pe Orăşenesc nu mai poate fi ajunsă de Recolta Gura Şutii (67) sau Roberto Ziduri (65), Urban acumulând 73 de puncte după etapa de ieri.

Urban are cel mai bun atac din campionat (120 goluri marcate), dar şi cea mai bună apare (16 goluri primite) din campionat. Formaţia din Titu s- calificat şi în semifinalele Cupei României, faza judeţeană, unde va întâlni Recolta Gura Şutii, campioana ediţiei trecute. Ultimul al competiţiei se va disputa pe 1 iunie, pe stadionul ”Eugen Popescu”, de la ora 13,00.

Campioana judeţului se pregăteşte de barajul pentru promovarea în Liga a treia, unde va întâlni foarte probabil pe Metropolitan Işalniţa, formaţie care are mari şanse să câştige campionatul Ligii a patra din Dolj.

 

 

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri