Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Urban Titu s-a distanţat în clasamentul Ligii a patra la două puncte de Roberto Ziduri. Duelul decisiv va avea loc peste două etape

Ieri a avut loc o nouă etapă din Liga a patra, a 23-a. Una dintre favorite la câştigarea campionatului, Roberto Ziduri, a fost ţinută în şah de Libertatea Urziceanca, 1-1, gazdele marcând golul egalării în minutul 90+6 al partidei. Urban Titu a profitat şi a învins cu 1-0 pe Săgeata Braniștea, distanţându-se la două puncte de formaţia din Ziduri. Duelul decisiv va avea loc peste două etape, la Hagioaica. Dacă formaţia din Titu are şi varianta egalului pentru a rămâne pe primul loc, echipa antrenată de Adi Grigore are numai varianta victoriei pentru a prelua fotoliul de lider.

 

La subsol, lucrurile s-au limpezit intr-o oarecare măsură. Bradul Moroeni a obţinut puncte mari cu FC Potlogi şi s-a distanţa la şapte puncte de formaţia din  Brezoaele, prima echipă care ocupă un loc de baraj. Unirea Bucşani s-a întors cu trei puncte mari de la Voineşti, cedând ”lanterna” celor de la Viitorul Ocniţa. Rezultatele înregistrate în etapa de ieri:

 

Bradul Moroeni-FC Potlogi 3-2

Urban Titu-Săgeata Braniştea 1-0

Viitorul Ocnita-ACS Burduca 1-4

Libertatea Urziceanca-Roberto Ziduri 1-1

FC Brezoaele-CSM Fieni 0-1

Recolta Gura Sutii-Viitorul Răzvad 3-0

Voinţa Tătărani-Flacara Șuța Seacă 1-1

Viitorul Voinești-Unirea Bucşani 2-5

 

 

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri