Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Urmărire ca-n filme în Dâmbovița. Un șofer a încălcat orice regulă de circulație, cu polițiștii pe urme. Conducea cu 139 km/h.

Polițiștii dâmbovițeni i-au reținut permisul de conducere unui bărbat pentru 300 de zile

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pentru prevenirea încălcării regulilor de circulație, precum și pentru sancționarea cu fermitate a șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză ori se urcă la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, în afara localității Săcuieni, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 139 de km/h. Conducătorul auto, un bărbat de 67 de ani, nu a oprit la semnalul polițiștilor și-a continuat deplasarea, fiind urmărit până în zona Complexului de Natație Târgoviște.

Șoferul, până în momentul în care a fost oprit, ar fi acroșat un autoturism, ar fi avut un comportament agresiv în trafic, ar fi efectuat trei depășiri neregulamentare și ar fi circulat pe sensul opus de mers. Persoana respectivă a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 6.685 de lei, iar, ca măsura complementară, polițiștii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 300 de zile.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri