Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Valentin Mihalache, primarul liberal din Dărmănești: “Echipa PSD MINTE cu nerușinare! Cum să te lauzi cu munca unui om și a echipei lui, când tu ai stat patru ani de zile degeaba în funcția de consiler local?”

Nici nu a început campania electorală pentru alegerile locale și candidații s-au apucat deja de împărțit pliante cu promisiuni care mai de care…problema nu este că promit, ci că își asumă proiectele celor care timp de patru ani au muncit pentru dezvoltarea comunității.

S-a întâmplat și la Dărmănești, unde candidatul PSD a trecut în pliant proiecte și valori care nu sunt în acord cu realitatea, ba chiar, își asumă meritele altora, deși nu a avut nicio contribuție, acuză primarul PNL, Valentin Mihalache.

Primarul din Dărmănești, care de 8 ani conduce comuna și a atras fonduri europene și guvernamentale în localitate “desființează” pliantul social-democratului care aspiră la fotoliul de primar, cu informații false:

“În pliantul oferit locuitorilor comunei Dărmănești, sunt relatate investiții la care PSD nu are nici un aport și la care au redat sume neadevărate.  Este important de amintit faptul că de patru ani de zile majoritatea consilierilor locali PSD se abțin și votează împotriva investițiilor majore și bugetului local. Vreau să vă relatez faptul că la investițiile redate în pliant sunt foarte multe neadevăruri:

– la proiectele prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, Consiliul Județean Dâmbovița participă pentru fiecare proiect cu suma de 250.000 de lei și nu cu sumele de 1.200 000 și 1.000 000 lei.

Valoarea proiectelor este de 1.350 000 lei la care din bugetul local Primăria Dărmănești participă cu 1.100 000 lei și Consiliul Județean 250.000 lei.

Pentru acest an, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat Primăriei Dărmănești câte 10.000 lei pentru fiecare proiect și nicidecum sumele trecute în pliant.

– la proiectele prin Ministerul Dezvoltării, programul Anghel Saligny, echipa PSD nu are nici un merit.

Sumele trecute în dreptul fiecărui proiect sunt numai meritul meu și al echipei de consilieri PNL. Garantez faptul că actualul candidat PSD la primăria comunei Dărmănești nici nu știe unde este Ministerul Dezvoltării.

Să dovedească cineva că pe cele trei contracte, două de asfaltare și unul de canalizare este semnatura unui PSD ist…Când echipa PSD se laudă cu acest pliant în fața dumneavoastră, să le spuneți că în el sunt trecute doar minciuni. Cum să te lauzi cu munca unui om și a echipei lui, când tu ai stat patru ani de zile degeaba în funcția de consiler local? În patru ani de zile nu a fost în stare să depună un proiect de hotărâre și acum ne vorbește de milioane de lei, RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE! Opriți dezinformarea și lăudați-vă cu ce ati făcut pentru comuna Dărmănești, adică NIMIC”, a transmis primarul PNL din Dărmănești, Valentin Mihalache.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri