Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Viol în Dâmbovița, în a doua zi de Paște. O tânără din Glodeni a fost constrânsă să întrețină relații sexuale.

Doi bărbați din Dâmbovița bănuiți de viol, complicitate la infracțiunea de viol și tentativă la infracțiunea de viol, sunt cercetați de polițiști.

La data de 6 mai, în jurul orei 19:19, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 25 de ani, din Glodeni, cu privire la faptul că a fost victima unui viol.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați de 31 și 25 de ani.

Din cercetările efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, s-a stabilit că, la data de 6 mai, în jurul orei 16:00, cei doi ar fi determinat victima să meargă într-un loc mai retras din comuna Glodeni, unde, unul dintre aceștia, prin constrângere morală și fizică, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Totodată, prin același mod, tânărul de 25 de ani, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu persoana vătămată.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați magistraților, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, complicitate la infracțiunea de viol și tentativă la infracțiunea de viol.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri