Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Virgil Guran, despre alegerile prezidențiale și parlamentare. “Separat la parlamentare, data alegerilor prezidențiale ar putea fi schimbată. Este foarte important cine este președintele României și nu cred că trebuie făcut în pripă”

Vicepreședintele Senatului, Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița și-a exprimat punctul de vedere în privința alegerilor care urmează: prezidențiale și parlamentare, într-un interviu acordat RFI.

Senatorul de Dâmbovița, Virgil Guran, crede cele două partide PNL și PSD, ar trebui să participe separat la alegerile parlamentare din decembrie. Totodată, consideră că data alegerilor prezidențiale ar putea fi schimbată

Virgil Guran pentru RFI:

”Să vedem dacă există timpul necesar să fie pregătite aceste alegeri. Este foarte important cine este președintele României și nu cred că trebuie făcut în pripă. Am avea campania electorală în vacanță și este cam greu să găsești oameni în august, dar se va ajunge la o concluzie în coaliție. Nu e bătut în cuie, sub nici o formă, acest lucru, așa că se va discuta (…) Marcel Ciolacu s-a exprimat că dorește în septembrie. Trebuie să înțeleagă, poate, măcar acum, ținând cont că probabil vom fi în coaliție și este posibil să fim în coaliție și în viitor, trebuie să țină cont că deciziile nu se iau unilateral, ci se discută (…) După alegerile prezidențiale, în funcție de cine va fi președinte, cred eu că va trebui să stăm la masă și să ne gândim cum vom putea crea o stabilitate în viitorii patru ani în România (…). Din punctul meu de vedere, cred că ar trebui să mergem separat la parlamentare, dar este un punct personal de vedere”.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri