Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Virgil Guran: „Ministrul Boloș se consultă doar cu Ciolacu. Cred eu că aici trebuie gândit mai bine în privința măsurilor de combatere a evaziunii fiscale, pentru că uneori, aceste măsuri îngreunează activitatea economică a oamenilor de afaceri, care de fapt duc țara înainte, prin taxe, impozite, prin dezvoltare”

Contabili, experți, economiști și antreprenori au ieșit în stradă din cauza modificărilor fiscale, la un protest în Piața Victoriei, la ANAF și Ministerul Finanțelor. Aceștia cer să fie consultați înainte de schimbarea legislației și mai cer eliminarea e-TVA, eliminarea obligativității transmiterii facturilor B2C în sistemul e-Factura, eliminarea schimbării caselor de marcat pentru QR Code, respectarea dialogului social și a transparenței decizionale.

Senatorul PNL Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, a declarat pentru RFI.fr.ro, că anumite măsuri sunt dăunătoare activității economice și ar trebui să fie consultați specialiștii, iar Ministrul Finanțelor să nu mai asculte doar de Ciolacu.

Virgil Guran, senator PNL:

 ”Cred eu că aici trebuie gândit mai bine în privința măsurilor de combatere a evaziunii fiscale, pentru că uneori, aceste măsuri îngreunează activitatea economică și îngreunează activitatea oamenilor de afaceri, care de fapt duc țara înainte, prin taxe, impozite, prin dezvoltare (…) Marcel Boloș se consultă doar cu Marcel Ciolacu și premierul dă direcția cu ce are de făcut și într-adevăr, Marcel Ciolacu nu se consultă cu partidul și de multe ori, acest lucru dăunează imaginii Partidului Național Liberal (…). Uneori, imaginea noastră nu este chiar bună, din cauza unor acțiuni ale ministrului Boloș”.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri