Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Vot de încredere pentru președintele PNL Dâmbovița. Virgil Guran, ales pentru a patra oară vicepreședinte al Senatului României.

Astăzi a debutat prima sesiune ordinară a Parlamentului din acest an, penultima din această legislatură parlamentară.

Ca la fiecare început de sesiune, în prima şedinţă, senatorii şi deputaţii au ales, prin vot, conducerile celor două Camere: vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii Birourilor permanente.

Senatorul Virgil Guran, președinte al PNL Dâmbovița, a fost reales vicepreședinte al Senatului. Este pentru a patra oară când Virgil Guran deține funcția de vicepreședinte al Senatului.

“Este un vot de încredere din partea colegilor. Faptul că am fost reales ca vicepreședinte al Senatului României este o confirmare a rezultatelor muncii mele, o recunoaștere a activității profesionale din cadrul Senatului României. Este totodată și un vot care mă responsabilizează. Vreau să mulțumesc colegilor din PNL pentru nominalizare și așa cum am spus de fiecare dată, voi face toate eforturile pentru a susține proiectele bune pentru români și pentru dâmbovițeni, dar voi fi și o voce critică și sinceră, așa cum i-am obișnuit, atunci când este cazul. Avem în față un an cu provocări, cu așteptări mari, dar sunt convins că va fi un an încununat de succes”, a precizat vicepreședintele Senatului, Virgil Guran, pentru stirilafixdb.ro.

 

Membrii PNL din Biroul Permanent al Senatului României sunt:

Nicolae Ionel Ciucă – președintele Senatului României

Guran Virgil – vicepreședinte

Sorin Mihai Cîmpeanu – vicepreședinte

Ciprian Pandea – chestor

Roberta Anastase – secretar

Daniel Fenechiu – liderul Grupului Parlamentar PNL

421981063 690235739930102 3990504828387750809 n
sesiune parlamentara

În agenda sesiunii se regăsesc mai multe proiecte legislative care ar putea fi adoptate în acest an.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri