Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Vremea în următoarele săptămâni. Ce temperaturi se vor înregistra de Paște? 

 

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimările de temperaturi și precipitații pentru următoarele săptămâni. De Paște, vremea va fi frumoasă în majoritatea zonelor, cu temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei în anumite regiuni.

22 – 29 aprilie

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile intracarpatice, dar mai ales în vestul şi nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

 

 

29 aprilie – 6 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales ales în regiunile estice şi sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

 

6 – 13 mai

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor excedentare în jumătatea sud-estică a ţării, dar mai ales în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri